English

EuroLingua

Prywatna Szkoła

Języka Angielskiego

Placówka współpracująca z Oxford University Press Polska

Nasze zajęcia online ruszyły z impetem! Dziękujemy Wam za zaufanie i powrót na drugi semestr! Let’s enjoy learning English together!😍📚🧑‍🎓 ... See MoreSee Less

View on Facebook

BACK TO SCHOOL! 📚
Podczas ferii nasz zespół lektorski szkolił się intensywnie, by jeszcze bardziej uatrakcyjnić nasze zajęcia, wiec jutro z radością wkraczamy w drugi semestr! 🧑‍🎓 Do końca stycznia zajęcia w Eurolingua jeszcze online. Czekamy na Was!😍
... See MoreSee Less

View on Facebook

Mówią o nas😍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

To już dziś! Już dziś o 16:30 zapraszamy naszych najmłodszych uczniów na wirtualną wycieczkę do Londynu! Zajrzymy do Królowej, Harry’ego Pottera, do największego na świecie sklepu z zabawkami, obejrzymy Big Bena z kapsuły London Eye! Przybywajcie! Logowanie przez Dziennik Intetnetowy LangLion. Enjoy!😍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

ZAPRASZAMY NA FERIE ONLINE Z EUROLINGUA! :-)

ZAJĘCIA JĘZYKOWE W CZASIE FERII ZIMOWYCH 4 -16 I 2021

1) ENGLISH FUN WITH KASIA 1 (prowadzenie: Katarzyna Świeca)– zabawy, gry, prezentacje i aktywności językowe dla dzieci ok. 5-7 lat:
- wtorki (5 I, 12 I), godz. 15:30-16:00 (30 min) oraz
- czwartki (7 I, 14 I), godz. 15:30-16:00 (30 min)

2) ENGLISH FUN WITH KASIA 2 (prowadzenie: Katarzyna Świeca)- zabawy, gry, prezentacje i aktywności językowe dla dzieci ok. 8-10 lat:
- wtorki (5 I, 12 I), godz. 16:40-17:40 (60 min) oraz
- czwartki (7 I, 14 I), godz. 16:40-17:40 (60 min)

3) ENGLISH FUN WITH KASIA 3 (prowadzenie: Katarzyna Świeca)- zabawy, gry, prezentacje i aktywności językowe dla młodszych nastolatków:
- wtorki (5 I, 12 I), godz. 17:50-18:50 (60 min) oraz
- czwartki (7 I, 14 I), godz. 17:50-18:50 (60 min)

4) GRAMMAR FUN WITH MARTA (prowadzenie: Marta Muszyńska)– zadania, gry i ćwiczenia gramatyczne dla nastolatków i dorosłych:
- poniedziałki (4 I, 11 I), godz. 19:05-20:05 ( 60 min)

5) EXAM PRACTICE WITH MAGDA (prowadzenie: Magdalena Muszyńska)– przygotowanie do egzaminu ósmoklasisty-warsztaty na bazie próbnych testów:
- poniedziałki (4 I, 11 I), godz. 14:00-15:00 (60 min)

6) EXAM PRACTICE WITH MARTA (prowadzenie: Marta Muszyńska)- przygotowanie do egzaminu ósmoklasisty-warsztaty na bazie repetytorium:
- piątki (8 I, 15 I), godz. 16:00-17:30 (90 min)

7) ENGLISH THROUGH SONGS WITH MAGDA (prowadzenie: Magdalena Muszyńska)– angielski w piosenkach dla nastolatków i dorosłych :
- poniedziałki (4 I, 11 I), godz. 16:55-17:55 (60 min)

8) ENGLISH THROUGH PICTURES WITH MAGDA (prowadzenie: Magdalena Muszyńska)– angielski w obrazkach dla dorosłych, ćwiczenia w mówieniu :
- poniedziałki (4 I, 11 I), godz. 18:00-19:00 (60 min)

9) CONVERSATIONS WITH JAKE LEVEL 1 (prowadzenie: Jake Smart)– konwersacje dla dzieci z Native Speakerem:
- soboty (9 I, 16 I), godz. 13:00-14:00

10) CONVERSATIONS WITH JAKE LEVEL 2 (prowadzenie: Jake Smart)– konwersacje dla nastolatków z Native Speakerem:
- soboty (9 I, 16 I), godz. 14:10-15:10

11) CONVERSATIONS WITH JAKE LEVEL 3 (prowadzenie: Jake Smart)– konwersacje dla dorosłych z Native Speakerem:
- soboty (9 I, 16 I), godz. 15:20-16:20

12) LONDON FOR KIDS WITH AGNIESZKA (prowadzenie: Agnieszka Głowacka)– prezentacja najciekawszych miejsc w Londynie do zwiedzania dla dzieci:
- sobota 9 I, godz. 16:30-18:00

13) PLAYING MINECRAFT IN ENGLISH (prowadzenie: Jake Smart)– zapraszamy do wspólnego grania w popularną grę Minecraft na naszym serwerze po angielsku:) :
- poniedziałki (4 I, 11 I), od godz.18:00
... See MoreSee Less

View on Facebook